Logo  
Our Work Private Residences
 

 

 
North Andover Addition & Renovation
An uninspired Colonial was transformed into an award winning, comfortable and functional showplace with minimal disruption to the family during construction.
Completed in two phases in order to provide temporary living quarters, the garage was expanded and the unfinished attic space completed to create a spacious yet efficient home office and adjoining guest bedroom suite. A new hallway connects the home office to the main house, and a new stair tower provides direct access for business clients. The second phase created a comfortable family room with custom media center, a luxurious master bedroom suite, and sky-lit sunroom.
PHOTOGRAPHY BY ALEX BEATTY
 
FAIL (the browser should render some flash content,not this)
 

© 2008 LUNA Design Group    50 Salem Street, Building A    Lynnfield, MA 01940    781.245.6530   Site Design